Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/cfp-media.dk/lean-startup.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760
Vælg en side

Playing Lean er et sjovt og læreridt brædtspil omkring Lean Startup, udviklet af vores norske venner, Simen Fure Jørgensen og Tore Rasmussen.

Spillet er designet til at facilitere læring af Lean Startup konceptet og mekanikker herunder. Kort fortalt er målet i spillet, at føre sit team fra idé til det vindende produkt. Alt i alt en sjov idé, som jeg glæder mig teste og spille.

Det interessante ved Playing Lean og de to co-creators, er at spillet i sig selv, har fungeret som et Lean Startup. Produktionen af Playing Lean, er nemlig finansieret af en succesfuld Kickstarter kampagne (efter 1 fejlslagen) og under denne kampagne, har Simen og Tore, testet antagelse og hypoteser, ved at spille og udvikle Playing Lean, gennem interaktion med potentielle kunder.

Simen beskriver det som en interessant proces, hvor de har måtte undervise dem selv, i det de normalt forsøger, at undervise deres kunder i.

Deres Kickstarter kampagne, må dog siges at være en ovenud succes. På kun 10 timer lykkedes det dem at indfri deres mål på 75.000kr og i alt har de samlet ca. 385.000kr sammen, til udviklingen af Playing Lean.

En ting er sikker – jeg glæder mig til at prøve det.

Du kan læse mere om Simen og Tore´s Kickstarter kampagne her.