Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/cfp-media.dk/lean-startup.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760
Vælg en side

Dette indlæg vil adskille sig fra de hidtidige indlæg, da der her nærmere er tale om en nyhed og endda en gammel en af slagen 😉

København vil i løbet af 2015 være vært for Lean Startup Machine, der er en 3 dage lang workshop med fokus på at, undervise iværksættere i valideringsprocessen af forretningsidéer gennem eksperimenter og mentorshop. Lean Startup Machine har allerede været afholdt i en række store udenlandske byer.

For at få Lean Startup Machine til København (eller andre byer for den sags skyld), er der visse barrierer man skal igennem. Disse barrierer er i denne sammenhæng antallet af samlede tilmeldte. For at ”åbne op” for en ny by, er det påkrævet at skaffe 150 tilmeldte. For herefter at etablere et egentligt event, kræver det samlet 250 tilmeldte.

København har klaret begge disse barrierer og derfor arbejdes der nu på at stable det hele på benene. Der mangler dog stadig et antal sponsorer, mentorer samt andre interesseret partnere, for at få det til at lykkedes.

Du kan selv følge processen på egen hånd, ved at tilmelde dig her.

Jeg håber vi ses 🙂