Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/cfp-media.dk/lean-startup.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760
Vælg en side

En 5, 10 eller 15 årig plan for dit liv, forudsætter at vi lever i en statisk verden, hvilket ikke er tilfældet. Langsigtet planlægning mindsker din læring og din mulighed for at foretage de rette ”pivots”, din vej gennem livet. Sandheden er, at de bedste ting i livet, ofte ikke er planlagt.

En et årig plan er mere præcis, men kan også vise sig at være for lang. Hvis du derimod kan planlægge 6-8 måneder ud i fremtiden, vil din plan være meget lettere at udføre.

En langsigtet vision er vigtig, men planen for at komme dertil, er ikke altid tydelig.

I forretningssammenhæng, lærer Lean Startup tilgangen dig, at validere dine hypoteser og antagelser, således du ved, at du er på vej ned ad den rette vej, mod et succesfuldt produkt eller service.

Hvad hvis du overfører dette til dig liv? Ikke leve fra dag til dag og ikke leve hver dag for en pension 30-40 år ude i fremtiden, men i stedet leve for både nutiden og fremtiden. Dette vil gøre dig klarere på hvad der er vigtigt og om du virkelig ønsker at forfølge dette.

Når du kommer hertil, kan du starte din næste mikro-succes, uden at bruge 20-30 år på at udrette noget, som du ikke engang ved vil gøre dig glad eller ej.

At leve dit liv som et Lean Startup, er ikke så dum en idé. Altid teste, altid lære og altid forbedre mod noget spændende og samtidig give dig mulighed for at vende rundt eller ændre retning.