Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/cfp-media.dk/lean-startup.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760
Vælg en side

Din interesse for Lean Startup er forhåbentlig det der har ført dig ind på min blog, hvis da ikke du er kommet her helt tilfældigt via. en fejlagtig Google søgning 🙂 Men hvis du virkelig er her af ren interesse og læser mine indlæg af den grund, så skal du have stor tak. Jeg ved din tid er knap og du derfor må prioriterer den derefter.

Samme problem oplever jeg selv, der er bare sjældent timer nok i døgnet til at nå det hele. Derfor prioriterer jeg også min tid således at jeg stadig kan følge og læse flere spændende blogs. Som du måske kan gætte, så omhandler de alle i større eller mindre grad Lean Startup. Jeg søger konstant ny viden på området og finder stor tilfredsstillelse i at læse om nye spændende Startups, eller nye kreative måder at skabe en MVP på.

Jeg vil derfor benytte dette indlæg til at henvise til andre blogs, som jeg til dagligt følger.

Ash Maurya

Den første blog jeg vil henvise til er drevet af Ash Maurya, der i mere end et årti, har levet som iværksætter. Ash stødte på Steve Blank´s og Eric Ries arbejde tilbage i 2009 og siden da har han ydet en aktiv rolle indenfor Lean Startup bevægelsen.

Dette har resulteret i bogen Running Lean, der i 2012 blev publiceret i en 2-udgave, som en del af The Lean Series hos O´Reilly. Ash har derudover også lavet Lean Canvas, som er en 1 page Business Model. http://leanstack.com/

Størstedelen af Ash´s arbejde på hans blog, omhandler Lean Startup, men han inddrager også andre forretningsorienterede emner.

Hvis du er interesseret i at læse mere omkring Ash Maurya, kan du finde hans blog her.

Steve Blank

Steve Blank har i mere end 2 årtier stiftet adskillige startups og har derfor i dag stor viden og erfaring på området. Steve Blank har derudover forfattet flere bøger, hvoraf ”Four Steps to the Epiphany”, af flere er blevet kaldt for bogen der dannede grundlaget for Eric Ries og Lean Startup bevægelsen.

Steve skriver hyppigt på sin blog, der til trods for det tvivlsomme visuelle udtryk er yderst spændende at følge.

Andrew Chen

Andrew Chen er forfatter og iværksætter med fokus på mobile produkter, målinger og bruger vækst. Derudover er Andrew rådgiver og investor for en række startups. Andrew Chen´s blog omfatter en lang række emne, der alle er forretningsorienteret, men ikke alle omhandler nødvendigvis Lean Startup.

Bloggen er bredt kendt bland Lean Startup bevægelsen og Andrew modtager pæne ord med på vejen af sine kollegaer.

Joel Gascoigne

Joel Gascoigne er medstifter og CEO hos Buffer, som jeg tidligere har skrevet om. Joel´s blog handler ikke kun udelukkende om Lean Startup, men dermed ikke sagt, at bloggen ikke er værd at læse. Tværtimod. Joel skriver, foruden om Lean Startup, om hans egen læring og erfaring og hvordan han bruger Lean Startup teorien i hans daglige arbejde hos Buffer.

Jeg kan varmt anbefale denne blog, som dækker flere områder, der alle på sin vis har relation til Lean Startup.

Eric Ries

Sidst, men ikke mindst, vil jeg anbefale bloggen, der danner grundlag for hele Lean Startup bevægelsen. Der er selvfølgelig tale om manden bag, Eric Ries, som på sin blog giver fuld indsigt i den tilgang, der senere blev til bogen ”The Lean Startup”. Du kan her finde idéerne til Lean Startup direkte hos Eric selv og kan dermed finde hans originale hans tanker og idéer.

Læs hans blog og du vil indse hvor megen viden og erfaring Eric faktisk indeholder.